Wie is track.be?

Track.be is een project van Expert Group BVBA, geregistreerd onder het ondernemingsnummer 0535.793.158 en met maatschappelijke zetel in de Dumolinlaan 6C te Kortrijk. Track.be werd gelanceerd in juli 2016, met als missie het eerste Belgische verzamelplatform te worden voor vastgoedinvesteringen zonder zorgen.

Focus op zorgeloos investeringsvastgoed

Op Track kiezen we er bewust voor om geen oude opbrengsteigendommen aan te bieden, die voor u als investeerder nog een pak extra kopzorgen met zich kunnen meebrengen. Denk aan verborgen gebreken, grote kosten die niet ingecalculeerd waren (verplichting van dakisolatie, verplichting voor renovatie lift, opstijgend vocht, scheuren in de kelder, …). Alle opbrengsteigendommen op Track zijn ofwel grondig gerenoveerd, ofwel gloednieuw. Zo verzekert u zich van een pand dat in de komende decennia volledig vrij is van zorgen. Bovendien kunt u bij het gros van de projecten ook opteren voor een verhuurservice die alle verhuurzorgen van u overneemt. Bij een aantal projecten krijgt u tevens een rendementsgarantie.

Geen gesponsorde listings bovenaan de zoekresultaten

Op websites zoals Immoweb, Immovlan en Zimmo kunnen investeerders ook terecht voor nieuwbouwprojecten en investeringsprojecten. Op deze immosites worden de eerste zoekresultaten vaak gedomineerd door ‘gesponsorde listings’ van de adverteerders met het grootste budget.

Op Track worden investeringprojecten geranschikt volgens onze inhouse ontwikkelde populariteitsscore. Dit is een algoritmisch bepaald cijfer die projecten automatisch ordent op basis van de interesse (views en contactaanvragen) van de duizenden investeerders die elke maand Track.be bezoeken, op zoek naar investeringsvastgoed vrij van zorgen.

Selectiecriteria op maat van de investeerder

Als investeerder wilt u uiteraard vermogen en een positieve cashflow opbouwen met uw investeringspanden. Daarom is het potentiële rendement van uw volgende investeringspand cruciaal. Dit, in combinatie locatie en de reputatie van de projectontwikkelaars, vormen de belangrijkste selectiecriteria voor het al dan niet opnemen van een investeringsproject op Track.

Let’s get your money ‘back on track’!

U wenst te investeren in vastgoed, zonder zorgen? Dan helpen we u graag verder. Ontdek hier alle investeringsprojecten op maat van de Belgische investeerder.

Bent u een projectontwikkelaar en hebt u een kwalitatief product op maat voor de Belgische investeerder? Kom dan gerust bij ons langs voor een koffie, of nodig ons uit voor een vrijblijvende sessie bij u op kantoor.

 

 

is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -