Immo aan de kust

Kunt u ook zo genieten van een bezoek aan de Belgische kust? Zelfs na een kortstondig verblijf heeft u het gevoel dat u er even helemaal uit bent geweest.

Wellicht droomt u er van om dat gevoel vaker te kunnen krijgen. Zou het niet geweldig zijn om een eigen appartement aan zee te hebben? Echter: immo aan de kust lijkt voor de meeste mensen onbetaalbaar. Maar als u naar een woning aan zee gaat kijken als een investering in vastgoed, dan zult u zien dat u meer mogelijkheden heeft dan u voor mogelijk had gehouden.

Waar vindt u tegenwoordig nog goed rendement?

Met de huidige rentestand krijgt u op uw spaarboekje nauwelijks nog rendement. Uw geld wordt door inflatie ieder jaar zelfs wat minder waard, wat uiteraard niet de bedoeling is. En als u tegenwoordig een goed rendement wilt behalen, dan komt u al snel uit bij risicovolle investeringen.

U wilt liever voorzichtig omgaan met het geld waar u zo hard voor gewerkt heeft. Dan is investeren aan immo aan de kust een uitstekende optie: de risico’s zijn laag en het rendement ligt meestal ver boven wat uw bank u wilt geven.

Investeren in immo aan zee betekent weinig risico’s

De zee en het strand hebben altijd een grote aantrekkingskracht uitgeoefend. Immo aan de kust is gewild en zal dat dus ook altijd blijven. U loopt daardoor weinig risico met de aanschaf van een appartement aan zee.

Er is ook veel aanbod aan immo aan zee, dus u kunt zelf kiezen of u een appartement wilt hebben in Koksijde, Oostende, De Haan, Blankenberge, Knokke of Heist.

Doordat de rente op een historisch laagtepunt staat en de waarde van woningen weer begint toe te nemen, is het nu het ideale moment om in te stappen in immo aan zee.

Dubbel rendement op uw investering

Niet alleen is de verwachting dat de waarde van immo aan de kust de komende jaren verder zal toenemen, maar u kunt uw appartement ook nog eens verhuren tijdens de piekperioden.

Zo profiteert u van dubbel rendement op uw investering: u lift mee op de stijgende waarde van uw immo en u ontvangt jaarlijks huuropbrengsten van uw appartement aan zee.

Bovendien heeft u buiten de perioden waarin u uw immo verhuurt, zelf de beschikking over een tweede woning waar u op ieder moment in kunt verblijven. Geweldig als u een aantal keer per jaar in een vertrouwde omgeving wilt genieten van al het heerlijks dat de kust te bieden heeft.

De beste immo aan zee vindt u op Track.be

Op track.be vindt u de beste appartementen die te koop zijn langs de Belgische kust. Door onze expertise op het gebied van aankoop en verkoop van immo aan zee, kunnen wij u altijd helpen aan een betrouwbare investering. Zo weet u zeker dat u uw geld veilig investeert en tegelijkertijd met een uitstekend rendement kan behalen.

Kijk voor ons volledige aanbod van immo aan de Belgische kust op onze website en filter op de verschillende kustgemeentes.