Disclaimer

1. Het onderstaande is van toepassing voor de website die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

2. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

3. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

5. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Populariteitsscore

De verschillende projecten worden op Track.be gemarkeerd met een populariteitsscore. Dit is een combinatie van het verkeer dat dit project krijgt op onze website, in combinatie met het commerciële potentieel zoals ingeschat door de website eigenaar. Dit cijfer is dus louter informatief en hieruit valt geenszins af te leiden hoe populair of interessant een project of investering in werkelijkheid is.

Belangrijk

De eigenaar van Track.be is geen vastgoedmakelaar of beleggingsexpert. Op Track.be kunt u zelf geen vastgoedinvesteringen aangaan of afsluiten. Wij zijn enkel een online doorgeefluik en verwijzen de bezoeker door naar websites of bedrijven waar dit wel het geval is. Deze doorverwijsservice is volledig gratis.

Win steeds het advies in van een professional alvorens u een beslissing maakt of ons advies opvolgt.

Op deze site staan gesponsorde links en advertenties die ons mogelijks een bedrag opleveren indien u als bezoeker op onze site surft, of surft naar de websites van derden. Wenst u dit niet, dan dient u cookies niet toe te staan in uw webbrowser.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact opnemen met de eigenaar die deze disclaimer heeft opgesteld.

Indien u niet akkoord gaat met deze disclaimer, verlaat dan onmiddellijk deze site.

is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -