Disclaimer

Disclaimer

1. Het onderstaande is van toepassing voor de website die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

2. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

3. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

5. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Belangrijk

De eigenaar van Track.be is geen vastgoedmakelaar of beleggingsexpert. Op Track.be kunt u zelf geen vastgoedinvesteringen aangaan of afsluiten. Track is enkel een online doorgeefluik en verwijst de bezoeker door naar websites of bedrijven waar dit wel het geval is. Deze doorverwijsservice is volledig gratis.

Win steeds het advies in van een professional alvorens u een beslissing maakt of ons advies opvolgt.

De informatie en rendementen die Track.be verstrekt, zijn gebaseerd op basis van gegevens en schattingen die aangeleverd werden door de respectievelijke projectontwikkelaars. Deze berekeningen zijn louter een simulatie en geven geen garantie voor rendementen in de toekomst. 

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact opnemen met de eigenaar die deze disclaimer heeft opgesteld.

Indien u niet akkoord gaat met deze disclaimer, verlaat dan onmiddellijk deze site.