Bereken het bruto en netto rendement (vereenvoudigd)

Beschikt u niet over alle nodige cijfers om het uitgebreide nettorendement te berekenen? Dan kunt u hier een prognose maken van het bruto en nettorendement. Voor het berekenen van een vereenvoudigd nettorendement houdt men doorgaans rekening met alle aankoopkosten (dus incl. BTW, notariskosten, aktekosten, registratierechten, …) en met een kost van 2 maanden huurinkomsten per jaar terugkerende kosten.

Uw vereenvoudigd netto rendement:

0%

Uw vereenvoudigd bruto rendement:

0%Bereken het netto rendement (uitgebreid)

Met deze tool berekent u ook het netto rendement, maar dan uitgebreid. Hier kunt u rekening houden met alle mogelijke kosten, om zo het werkelijke netto rendement van uw vastgoedinvestering te berekenen.


1) Geschatte verhuuropbrengsten


2) Eenmalige kosten bij aankoop


3) Jaarlijkse (of maandelijkse) terugkerende kosten:
Uw netto rendement (gedetailleerd):

0%


Belangrijke kanttekening: de woningprijzen blijven elk jaar stijgen. Ben u van plan om u investeringsvastgoed op termijn terug te verkopen, dan kan het ook zijn dat u hier een meerwaarde realiseert en uw rendement dus verhoogt. Bovendien stijgen ook de maandelijkse huurinkomsten elk jaar, op basis van de stijgende actuele gezondheidsindex. Met deze twee parameters werd geen rekening gehouden in het berekenen van uw netto rendement

is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -