Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Word eigenaar van een hotelkamer in Nieuwpoort

Beleggen in hotelvastgoed aan de kust is HOT! Ook via dit project kan u eigenaar worden van een hotelkamer in de badstad Nieuwpoort. Dankzij de hoge bezetting, de continue opbrengsten én het top design bent u zeker van een investering met garantie op rendement.

Locatie: België: kust

Budget: €100000

Gratis brochure vragen: http://www.ihotelvastgoed.be/ffnieuwpoort/

Laat je spaargeld opnieuw opbrengen

De laatste jaren hebben de meeste banken in ons land de rente van de verschillende spaarboekjes drastisch verlaagd, tot een historisch laagtepunt. Heel wat mensen zagen hoe hun spaargeld steeds minder ging opbrengen, vaak tot hun grote wanhoop. Daarom gaan steeds meer mensen op zoek naar alternatieven waardoor hun spaargeld toch nog zou kunnen opbrengen. Al vlug komen ze uit bij investeren in vastgoed. Dit is één van de beste oplossingen waardoor je spaargeld maandelijks of jaarlijks een mooie som kan opbrengen.

Uniek project in Nieuwpoort

Dit uiterst uniek project in Nieuwpoort biedt je de mogelijkheid om te investeren in een vastgoedproject, zonder dat je zelf zorgen moet maken. Dit project brengt continue op, en biedt je als investeerder de hoogste zekerheid. Zelf wordt je namelijk notarieel eigenaar van je kamer en wordt je automatisch ook mede-eigenaar van het hotel.

Aangename omgeving

Dit vastgoedproject is gelegen in Nieuwpoort, één van de meest populaire badsteden aan de Belgische kust. De laatste jaren heeft Nieuwpoort een ware metamorfose ondergaan. Op heel wat plaatsen zijn vernieuwingen aangebracht waardoor Nieuwpoort nog aangenamer is dan voordien. Plaatsen zoals de Grote Markt, Nieuwpoort Bad, Nieuwpoort Stad, de Havengeul, de Zeedijk en het strand voor de Zeedijk zijn stuk voor stuk zeer aangename plaatsen. Deze plaatsen maken van deze investering een unieke buitenkans.