Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Vakantieverblijven in Nieuwpoort voor minder dan €200.000

Investeren in gloednieuwe vakantieverblijven in Nieuwpoort, één van de populairste badsteden van het moment aan onze Belgische kust, kun je al doen voor heel wat minder dan 200.000 euro. Dat kan dankzij het nieuwe project Holiday Suites NieuwPoort Resort.

Locatie: België: kust

Budget: €119500

Gratis brochure vragen: http://www.hs-westende.be/nieuwpoortvideott/

Ben je al een tijdje op zoek om je spaargeld meer te laten opbrengen? Wel, dan is de lancering van Holiday Suites Resort vast en zeker iets voor jou. Het gloednieuwe project laat investeerders toe om te investeren en tegelijk te genieten van kwalitatieve betaalbare vakantieverblijven.

Waarom investeren in NieuwPoort Resort?

Investeren in één van de verschillende vakantieverblijven van NieuwPoort Resort kan je zien als een pure belegging in combinatie met een belegging waar je tijdens je vakantie zelf gebruik kunt van maken. Bovendien zijn de prijzen van het project zeer interessant. Zo zijn alle prijzen inclusief BTW, schilderwerken, gordijnen, meubelen, televisie, …)

De prijzen die gelden om te investeren in het project kun je vergelijken met de prijzen van vastgoedprojecten van ongeveer 15 jaar geleden. In dit project kun je immers al investeren vanaf minder dan 200.000 euro.

Uitstekende locatie

Dan is er ook nog de uitstekende locatie van het project. Gelegen in Nieuwpoort zit je in een bloeiende badstad aan onze Belgische kust. Vooral tijdens de zomermaanden zijn er in en rond Nieuwpoort heel wat leuke activiteiten te beleven en kun je er gezellig gaan eten in één van de vele leuke restaurants. Ook andere badsteden zoals Oostende en De Panne liggen op een zeer gunstige afstand.