Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Vakantieplezier en rendement in Zeebrugge

Met Holiday Suites kan u genieten van het authentieke Zeebrugge. Het is gelegen op een boogscheut van de jachthaven en is voorzien van het all-inclusive exploitatieprogramma. Hiermee is alles voorzien om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, gaande van bestek en bedlinnen tot de schoonmaak. Investeerders kunnen zelf genieten van

Locatie: België: kust

Budget: €117500

Gratis brochure vragen: http://chateauresidenties.be/holidaysuiteszeebrugge

Alle comfort aanwezig

In alle vakantiewoningen van het project is alle nodige comfort aanwezig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit gaat zelfs tot details zoals bedlinnen en bestek.

Betaal geen 2de verblijfstaks

Wie ervoor kiest om te investeren in een vakantieverblijf bij Holiday Suites Zeebrugge hoeft geen tweede verblijfstaks te betalen. Op die manier heb je minder kosten, voor een hoger rendement.

Pro Invest

Wanneer je ervoor kiest om een vakantieverblijf aan te kopen, dan kun je enerzijds kiezen tussen pro invest en anderzijds voor flex invest. Wanneer je kiest voor pro invest, dan zorgt de uitbater ervoor dat al je investeringen zo  veel mogelijk geld opbrengen. Naast de vakantiesuites zijn ook het onderhoud, de verhuring en de administratie zijn volledig in handen van Holiday Suites. Hierdoor heb je als investeerder geen kopzorgen over je belegging en wordt het hoogst mogelijke rendement bereikt.

Flex Invest

Wie kiest voor flex invest, kiest er eigenlijk voor om het vakantieverblijf gedeeltelijk zelf nog te gebruiken wanneer je dat wenst. De periode dat het vakantieverblijf vrij is, gaat Holiday Suites het pand verhuren en vervolgens ook beheren. Hoeveel je zelf gebruik maakt van de vakantiesuite bepaalt grotendeels ook het rendement.