Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in ruime garageboxen in Nieuwpoort

Nieuwpoort kent sinds kort een groot parkeerprobleem. Slimme investeerders zien hier echter een buitenkansje in. Investeer in een garagebox en ontvang een jaarlijks rendement van 4%.

Locatie: België: kust

Budget: €67500

Gratis brochure vragen: http://havengeul.belgiumfamilyinvest.be

Profiteer van het parkeerprobleem

De Belgische kust verwelkomt de voorbije jaren steeds meer toeristen die voor één dag of langer op bezoek komen. Ook Nieuwpoort zag het aantal toeristen de voorbije jaren in stijgende lijn toenemen. Toch brengt dit wat nadelen met zich mee. Zo is het in Nieuwpoort de voorbije jaren steeds moeilijker geworden om te parkeren. Havengeul, het nieuwe project van Belgium Family Invest speelt hier handig op in.

Ondergronds garagecomplex

Het ondergronds garagecomplex Havengeul van Belgium Family Invest bestaat uit twee verschillende ondergrondse verdiepingen waar er zich in totaal 152 verschillende garages bevinden. Elke garagebox heeft afmetingen van drie meter op zes meter, wat ervoor zorgt dat je ruim de plaats hebt om er je auto te parkeren en eventueel nog wat ander materiaal op te bergen.

Interessante investering

Maar het zijn vooral de voordelen die deze investering zeer interessant maken. Zo geniet je van een netto rendement van 4% op de totale aankoopprijs van een garagebox. In totaal levert dit ongeveer €3.520 rendement per jaar op. Met een inkomstengarantie van drie jaar is deze investering dus een echt buitenkansje. Ook de toplocatie, centraal in Nieuwpoort Bad en de meerwaarde van 5% per jaar zorgt ervoor dat er helemaal geen risico verbonden is aan deze investering.