Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in ruime garageboxen in Nieuwpoort

... en verzilver zo het steeds groter wordende parkeertekort in Nieuwpoort

  • Lage instapkostprijs
  • Koop rechtstreeks aan de bouwheer
  • 3.520 euro gewaarborgd inkomen per jaar, 3 jaar lang

Nieuwpoort kent sinds kort een groot parkeerprobleem. Slimme investeerders zien hier echter een buitenkansje in. Investeer in een garagebox en ontvang een jaarlijks rendement van 4%.


Profiteer van het parkeerprobleem

De Belgische kust verwelkomt de voorbije jaren steeds meer toeristen die voor één dag of langer op bezoek komen. Ook Nieuwpoort zag het aantal toeristen de voorbije jaren in stijgende lijn toenemen. Toch brengt dit wat nadelen met zich mee. Zo is het in Nieuwpoort de voorbije jaren steeds moeilijker geworden om te parkeren. Havengeul, het nieuwe project van Belgium Family Invest speelt hier handig op in.

Ondergronds garagecomplex

Het ondergronds garagecomplex Havengeul van Belgium Family Invest bestaat uit twee verschillende ondergrondse verdiepingen waar er zich in totaal 152 verschillende garages bevinden. Elke garagebox heeft afmetingen van drie meter op zes meter, wat ervoor zorgt dat je ruim de plaats hebt om er je auto te parkeren en eventueel nog wat ander materiaal op te bergen.

Interessante investering

Maar het zijn vooral de voordelen die deze investering zeer interessant maken. Zo geniet je van een netto rendement van 4% op de totale aankoopprijs van een garagebox. In totaal levert dit ongeveer €3.520 rendement per jaar op. Met een inkomstengarantie van drie jaar is deze investering dus een echt buitenkansje. Ook de toplocatie, centraal in Nieuwpoort Bad en de meerwaarde van 5% per jaar zorgt ervoor dat er helemaal geen risico verbonden is aan deze investering.

Over de projectontwikkelaar

De laatste jaren is investeren in vastgoed erg populair geworden. Dit heeft vooral te maken met het feit dat zowat alle grote banken hebben beslist om de rente op de traditionele spaarboekjes tot een absoluut minimum te verlagen. Vastgoed is en blijft dan ook een erg stabiele investering en daar speelt Belgium Family Invest handig op in. Zo kun je dankzij Belgium Family Invest al investeren in en mede-eigenaar worden van een prachtig nieuwbouwappartement op een toplocatie vanaf slechts €30.000. Belgium Family Invest NV - Merelbekestraat 3, 9090 MelleJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Belgium Family Invest zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.