Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Prachtig nieuwbouwproject in Nieuwpoort

Dit nieuwbouwproject in Nieuwpoort is ideaal voor diegenen die budgetvriendelijk willen investeren of een spreiding wensen van hun vermogen! Deze investering levert een gegarandeerd inkomen op van 4% op 5 jaar en wordt vastgelegd via notariële akte. Afhankelijk van uw inbreng kunt u uw participatie verhogen per schijf van 10%.

Locatie: België: kust

Budget: €30000

Gratis brochure vragen: http://www.eigenaarvanaf30000.be/

Heel wat mensen zijn de laatste tijd op zoek naar een manier waarop hun spaargeld toch nog geld zou kunnen opbrengen. De banken hebben de rente op de traditionele spaarboekjes verlaagd tot een historisch laagtepunt, waardoor het spaargeld op spaarboekjes dus eigenlijk niks meer opbrengt. Investeren in vastgoed is een mogelijke oplosing.

Uniek project

Dit uniek project in Nieuwpoort is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een project met een lage instapdrempel. Dit project biedt investeerders namelijk de mogelijkheid om reeds vanaf €30.000 te investeren in onroerend goed. Wanneer je beslist om mee te investeren in dit project, beslis je om te investeren in een project waarbij je een gegarandeerd inkomen krijgt van 4% op 5 jaar tijd. Ook is er zeker en vast sprake van een opbouw van meerwaarde.

Prachtige ligging

Het project is gelegen in Nieuwpoort. Nieuwpoort is één van de meest toeristische badsteden aan onze Belgische kust. Mooi winkels van gekende merken, een natuurlijke omgeving, prachtige stranden, gezellige restaurants en cafés, … Nieuwpoort is de ideale plaats om te investeren in een budgetvriendelijke vastgoedproject.