Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Prachtig nieuwbouwproject in het hartje van Zeebrugge

Seaport Residenties is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in hartje Zeebrugge. Mensen die overwegen een tweede verblijf te kopen aan de kust of die willen investeren in vastgoed (met het oog op verhuren) kunnen in Seaport Residenties een unieke kans vinden. Zeebrugge kreunt niet onder het massatoerisme zoals andere badsteden. Als inves

Locatie: België: kust

Budget: €144995

Gratis brochure vragen: http://www.vastgoed-zeebrugge.be/

Ligging

Het prachtige nieuwbouwproject Seaport is volgens kenners een “buitengewoon nieuwbouwproject”. Het project, gelegen in Zeebrugge straalt voor een nieuwbouwproject heel wat karakter en rust uit. Vooral de zeer centrale ligging tussen steden zoals Blankenberge, Knokke en Brugge kan voor veel mensen zeer interessant zijn. Het grote voordeel dat de stad Zeebrugge te bieden heeft, is dat er zelfs tijdens de zomermaanden helemaal geen sprake is van massatoerisme. Je vindt er enkel rust en de typische sfeer die Zeebrugge kenmerkt. Bovendien is Zeebrugge momenteel volop in ontwikkeling waardoor dit eigenlijk het ideale moment is om te investeren.

Heel wat troeven

Investeerders zijn al snel overtuigd wanneer ze de vele troeven van Seaport te zien krijgen. Eerst en vooral is er de betaalbaarheid van het project. Als enige aan de Belgische kust zijn de appartementen van Seaport nog betaalbare appartementen. Alle appartementen zijn opgetrokken uit zeer kwaliteitsvolle en warme materialen. Ook de grote terrassen die naar het zuiden gericht zijn geven aan verschillende appartementen een meerwaarde. Tot slot zorgt de groene binnentuin van Seaport voor een rustgevende en verrassende afwisseling.