Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Prachtig hotel in het zakencentrum van Kortrijk

Investeer mee in een hotel op een toplocatie.

  • Volledig gerenoveerd in 2017
  • Toplocatie nabij Kortrijk Xpo, AZ ziekenhuis, E17 en Kinepolis
  • Betaalbare instapprijs

Wie investeert in het nieuwe project ibis Styles Kortrijk EXPO, kiest ervoor om mee te groeien met de kracht van een sterke regio. Door eigenaar te worden van een hotelkamer en mede-eigenaar te worden van het hotel investeert u in een veilig en rendabel project.


Al jarenlang is vastgoed een van de meest veilige en meest tastbare oplossingen waardoor je spaargeld meer opbrengt. Zeker nu, in tijden waarin de rente op de spaarboekjes door de banken verlaagd is naar een absoluut dieptepunt, is investeren in hotelvastgoed een uitstekende oplossing. Door te investeren in hotelvastgoed geef je eigenlijk al het werk uit handen aan een professionele uitbater. Als investeerder hoef je je enkel en alleen bezig et houden met het nuttig besteden van je opbrengsten.

Het concept

Het concept van deze investeren is eigenlijk vrij simpel. Het hotel waarin je kunt investeren ligt op een uitstekende locatie, pal in het ondernemerscentrum van Kortrijk. Bovendien ligt het toeristisch centrum van Kortrijk met tal van leuke winkels, gezellige restaurants en typische cafés op slechts enkele minuten rijden van het hotel.

Mooie opbrengsten

Wie investeert in het ibis Styles hotel kan steevast rekenen extra inkomsten. Deze inkomsten komen voort uit de kamers, de bar, het restaurant en de seminarieruimtes. Bovendien kun je als investeerder ook gebruik maken van extra aftrekposten. Wetende dat een lening nog nooit zo goedkoop was als vandaag, is dit dus de ideale manier om je spaargeld opnieuw te laten renderen.

Over de projectontwikkelaarJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van ibis Styles Kortrijk zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.