Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Prachtig hotel aan de luchthaven van Charleroi

Het Ibis Charleroi Airport hotel is dankzij haar ideale ligging nabij de luchthaven en verschillende multinationals de ideal mix tussen business en toerisme hotel. Investeren kan al vanaf €125.000. Het hotel wordt uitgebaat door professionals en beschikt over een hoge bezettingsgraad en mooie winstcijfers.

Locatie: België: binnenland

Budget: €125000

Gratis brochure vragen: http://www.charleroiairporthotelinvest.be/

Dat de rente op de traditionele spaarboekjes steeds verder verlaagd wordt, kunnen we niet meer ontkennen. Op regelmatige basis verschijnt er in de krant, op televisie of op de radio een nieuwsfeit over het verder verlagen van de rente op de spaarboekjes. Maar gelukkig zijn er heel wat andere manieren om je spaargeld toch nog rendabel te houden. Investeren in vastgoed is daar één manier van.

Lage instapkost

Ibis Fleurus is een prachtig voorbeeld van een vastgoedproject waar je in kunt investeren. Wie wil investeren in dit project, kan dat al vanaf €125.000. Op jaarbasis kun je dankzij deze investering rekenen op een gemiddelde opbrengst van ongeveer 10.624 euro. Deze opbrengst is weliswaar berekend op cijfers van 2015.

Uitstekende ligging

Uiteraard moet een vastgoedproject enkele troeven hebben, vooraleer je als investeerder zal kiezen om er in te investeren. Wel, de uitstekende ligging van dit project is alvast één van die troeven. Zo ligt het Ibis hotel vlak aan de luchthaven van Charleroi, waar er in 2015 nog ongeveer 7 miljoen passagiers vertrokken of arriveerden. Het hotel ligt ook vlakbij enkele grote bedrijven die regelmatig beroep doen op het hotel om er hun klanten en personeel te laten overnachten.

Investeren zonder zorgen

Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken, wanneer je ervoor kiest om te investeren in dit uniek project. Het Ibis hotel maakt immers deel uit van de gekende internationale Accor Group. Met meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van management is de uitbating van het hotel in goede handen.