Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Prachtig afgewerkte en ideaal gelegen appartementen in Oostduinkerke

Villa Emeline is een kleinschalige luxe residentie te Oostduinkerke. Het beschikt over 12 appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Elk appartement beschikt over een zonneterras en is prachtig afgewerkt met o.a. Obumex keukens. Op enkele stappen van het strand en de zee.

Locatie: België: kust

Budget: €360000

Gratis brochure vragen: http://www.villa-emeline.be/

Kleinschalig project

Villa Emeline is een kleinschalig project van Twin Properties in Oostduinkerke. In het gebouw bevinden er zich slechts 12 appartementen bestaande uit één of twee slaapkamers. Elk appartement heeft een mooi en vooral groot zonneterras waar je naar hartenlust kunt genieten van het mooie weer en de omgeving. De Obumex keukens zijn een enorme troef van dit project.

Gelegen in residentiële regio

De architect van dit project koos voor een tijdloze architectuur die de omgeving alle eer aandoet. Villa Emeline is gelegen in de Sint-Andréwijk, die in Oostduinkerke bekend staat als één van de meest residentiële regio’s. Gezien het project zich aan zee bevindt, is het dan ook belangrijk dat de zee en het strand niet ver weg zijn. Ook hier werd aan gedacht: de zee en het strand bevinden zich op wandelafstand van Villa Emeline.

Veilige belegging

De appartementen van dit project worden verkocht aan de scherpste prijzen van de Sint-Andréwijk. En dit terwijl je je in een residentiële wijk bevindt en gedurende vier seizoenen lang kunt genieten van de pracht die de Belgische kust te bieden heeft. Het hoeft dan ook te verbazen dit project ideaal is als een veilige en vooral zeker investering.