Clicky

Parkeerplaatsen aan de Belgische kust

Sinds enige tijd kent de kuststreek opnieuw een herleving. Hierbij is de zoektocht naar een parkeerplaats steeds een doorn in het oog. Wie op zoek is naar een rendabele investering kan met een parkeerbedrijf een mede-aandeelhouder worden. U ontvangt daarbij een vast rendement van 4% per jaar.

Locatie: België: kust

Budget: €100000

Gratis brochure vragen: http://westkustparking.be/

Unieke investering

Jaarlijks telt de Belgische kust ongeveer zeven miljoen bezoekers die voor één of meerdere dagen aan de kust verblijven. Het aantal parkeerplaatsen is echter niet in evenredigheid met het aantal bezoekers dat de Belgische kust telt. Wetende dat het aantal toeristen die een bezoek brengen aan de Belgische kust nog steeds stijgt, is investeren in een parkeerplaats dan ook een buitenkansje.

Stevig rendement

De parkeerplaatsen van Westkust Parking bevinden zich op wandelafstand van de zee, wat de parkeerplaatsen nog aantrekkelijker maakt. Als medeaandeelhouder van dit succesvol parkeerbedrijf ontvang je een vast rendement van jaarlijks 4% indien je een obligatie met 7 jaar looptijd neemt.

Heel wat voordelen

Naast het hoog en vast rendement zijn er echter nog andere voordelen verbonden aan deze investering. Zo is op dit vastgoed 100% kapitaal gewaarborgd en betaal je bovendien ook geen notariskosten. Ook betaal je geen in- en uitstapkosten. Vanaf 100.000 euro kun je al medeaandeelhouder worden van Westkust Parking.