Clicky

Modern en betaalbaar comfort in Blankenberge

In het charmante Blankenberge vindt u Sea Garden Village, een oase van rust. Sea Garden Village biedt modern en betaalbaar comfort, en dit op een steenworp verwijdert van het strand en de winkelstraten. Deze appartementen of Bel-Etage woningen worden vooral als eigen vakantieverblijf gebruikt of doorverhuurd. Bewoners beschikken over een

Locatie: België: kust

Budget: €147500

Gratis brochure vragen: http://chateauresidenties.be/seagardenvillage/

Alles wat je nodig hebt

Sea Garden Village biedt je alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van je verblijf in Blankenberge. Zo is de residentie gelegen in de prachtige bel-etage wijk tussen de uiterst charmante woningen. Om volledig tot rust te komen kun je kiezen tussen het terras van je appartement of de private binnentuin.

Levendige stad

Het leuke aan Sea Garden Village is dat je je in een levendige stad bevindt. In Blankenberge is er altijd wel iets te doen. Zo kun je er genieten van het strand, lekker gaan eten in één van de vele restaurants, rustig ontspannen aan een gezellige beachbar, gaan shoppen in de populaire Kerkstraat, gaan uitwaaien op de pier of een partijtje minigolf gaan spelen aan de prachtige jachthaven.

Bel-Etage woning of Appartement

Wie ervoor kiest om te investeren in het project Sea Garden Village, krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende types: de bel-etage woning of een appartement. De bel-etage woningen zijn reeds beschikbaar vanaf 199.500 euro, terwijl de appartementen beschikbaar zijn vanaf 149.500 euro.