Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Luxueuze appartementen direct aan het strand in Oostende

Crystal Residence is een uniek vastgoedproject gelegen in Oostende. Het beschikt over studio's of appartementen met 1, 2, of 3 slaapkamers. Elke bewoner geniet van zeezicht met leefterras. Ideale ligging nabij de zeedijk en het strand.

Locatie: België: kust

Budget: €495000

Gratis brochure vragen: http://chateauresidenties.be/crystalresidence

Uniek vastgoedproject

Dit vastgoedproject van Chateau Residenties springt vooral in het oog door het stralende silhouet van het gebouw. Maar vooral het feit dat Chateau Residenties met het project Crystal Residence breekt met de kustarchitectuur van weleer, spreekt boekdelen. De woon- en kustbeleving die het project teweegbrengt mag zeker en vast gezien worden.

Type appartementen

Het vastgoedproject Crystal Residence zal bestaan uit studio’s of appartementen bestaande uit één, twee of zelfs drie slaapkamers. Alle bewoners zullen kunnen genieten van een frontaal of een zijdelings zicht op de Noordzee vanop het enorme leefterras dat zal baden in het zonlicht. Wie liever gezellig binnen blijft, kan vertoeven in de ruime woonkamers. In de op maat gemaakte keuken maak je dan weer de lekkerste maaltijden klaar. Ben je even toe aan verfrissing? Neem dan gewoon een duik in het privé zwembad of ga rustig wandelen in de nabijgelegen tuin.

Uitzonderlijke ligging

Naast de kwalitatieve en hoogstaande afwerking van het gebouw, is ook de ligging van het project zeker de moeite waard. Gelegen in de Troonstraat tussen een golfterrein en de oude bunkers van de Atlantic Wall daterend uit WO2 bevind je je eigenlijk in voormalig niemandsland. Op wandelafstand van het project liggen zowel de zeedijk, het strand als de tramhalte.