Clicky

Koop een eigen kamer in het nieuwe ibis Airport Hotel in Oostende

Het Ibis Budget Airport hotel in Oostende biedt u een unieke kans om rendabel te beleggen in hotelvastgoed.

Locatie: België: kust

Budget: €109500

Gratis brochure vragen: http://chateauresidenties.be/ibisairport/

Betaalbare overnachtingen aan de kust

De laatste jaren is het toerisme aan de Belgische kust sterk toegenomen. Toch kan alles nog stukken beter. De vraag naar betaalbare overnachtingen bleef lange tijd onbeantwoord, tot Accor en Industrie Hotelière besloten om budgetvriendelijke hotel te bouwen.

Uitstekende ligging

Gezien de recente problemen op Brussels Airport is de internationale luchthaven van Oostende-Brugge een vaak gebruikte tussenstop voor mensen die op weg zijn naar één van de vele Europese bestemmingen. Zo loopt het aantal trajecten in het hoogseizoen op tot wel 16 of meer en maken ongeveer 260.000 reizigers gebruik van de luchthaven in Oostende. Met de aantrekkelijke prijzen, de gratis parking en het stijgend aantal reizigers ziet de toekomst van ibis Budget Airport er zeer rooskleurig uit.

Voordelen van deze investering

Vanaf iets meer dan €100.000 kun je al investeren in een hotelkamer en deel je dus ook automatisch in de winst van dit ibis hotel. De opbrengsten van de kamerverhuur, parkings, tickets, meetingroom-verhuur, dranken, ontbijtverkoop, … zijn opbrengsten waar jij mee in zal delen. Bovendien hoef je geen zorgen te hebben over de bezetting, de hoteluitbater zorgt namelijk voor een zo groot mogelijke bezetting.