Clicky

Investeren in luxe appartementen in Marbella

Op enkele minuten rijden van de mondaine badplaats Marbella ligt Palo Alto, een exclusief complex van luxe appartementen omringd door de adembenemende Spaanse natuur. Palo Alto zal beschikken over 75 appartementen, waarbij gebruik is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. De instapprijs van dit project is €428.871.

Locatie: Buitenland

Budget: €428571

Gratis brochure vragen: http://www.droomhuis-spanje.com/sip-palo-benl/?advc=20-13-22-121-273

De rente op de spaarboekjes blijft door de banken steeds verder verlaagd worden. Hierdoor wordt het bijna nutteloos om ons spaargeld nog langer op een spaarboekje te plaatsen. Om de rendabiliteit van het spaargeld in stand te houden, gaan heel wat mensen op zoek naar alternatieven. Investeren in vastgoed is zo’n populair alternatief.

Waarom investeren in vastgoed?

De reden waarom heel veel mensen ervoor kiezen om te investeren in vastgoed is eigenlijk vrij simpel. Door de recente economische crisis hebben weinig mensen nog vertrouwen in beursbeleggingen. Investeren vastgoed is een veilige en vooral rendabele belegging.

Luxe appartementen in Marbella

Een prachtig voorbeeld van zo’n project is het project Palo Alto in Marbella. Dit is een exclusief complex van luxe appartementen gevestigd op een prestigieuze locatie in het Spaanse Marbella. Het complex is gelegen in de bergen van Marbella met zicht op de kust en op slechts enkele minuten rijden van het bruisende centrum van Marbella.

Ideale investering in het buitenland

Het project bestaat uit 75 appartementen waarbij je kunt kiezen uit een appartement met 2 of 3 slaapkamers, of een penthouse met 3 of 4 slaapkamers. Door de gunstige instapprijs, vanaf 428.871 euro, is er een beperkte beschikbaarheid. Snel zijn is dus de boodschap!