Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeren in een hotelkamer in een tophotel in Aalst

Een van de meest veilige beleggingsmogelijkheden van de laatste jaren is vastgoed. Dit project in Aalst zal naar schatting 2,6 miljoen euro omzet draaien en heeft een reeds bewezen rendement van maar liefst 7,4%. Een veilige investering waar je je zelf geen zorgen over hoeft te maken.


Meer informatie / brochure aanvragen? Klik hier »

Unieke kans om te investeren

Investeren in vastgoed is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de meest veilige beleggingsmogelijkheden. Dit Ibis Hotel in Aalst is daar het perfecte voorbeeld van. Met ongeveer 170.000 medewerkers en ongeveer 3.700 hotels en een uitstekende zakencijfer van 5,5 miljoen euro, is Accor hotels een zeer betrouwbare partner.

De verwachtingen voor dit Ibis Hotel in Aalst liggen dan ook erg hoog. Zo wordt er geschat dat dit project ongeveer 2,6 miljoen omzet zal draaien. Zeker gezien de lage kamerprijzen (€70) is dit een zeer realistische voorspelling.

Bewezen rendement van 7,4%

Het unieke aan dit prachtige project is dat je als investeerder niet alleen kunt genieten van een zorgeloze en veilige belegging, maar dat het project waar je in geïnvesteerd hebt, in 2015 een bewezen rendement haalde van maar liefst 7,4%. Wetende dat je vandaag de dag ongeveer 0% rendement hebt op spaarboekjes en beursresultaten, is dit project een zeer unieke kans om te investeren.

Lage instapkost

Investeren in vastgoed is vandaag de dag nog één van de meest veilige beleggingsmogelijkheden. Dit prachtige project in Aalst bijvoorbeeld bied je niet alleen een hoog rendement en een veilige investering, maar bovendien is de instapkost erg laag. Zo kun je al investeren in dit project vanaf €135.000. Wetende dat dit project in 2015 ongeveer 1.985 miljoen haalde, hoef je in feite niet langer te twijfelen.