Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeren in business flats op een toplocatie in Brussel

Vlakbij het Manhattan kwartier, waar talloze multinationals en Europese instellingen gevestigd zijn

  • Eigen verhuurdienst met meer dan 25 jaar ervaring
  • Duurzaam project met hoog afwerkingsniveau
  • Hoog rendement van de huur

B-Square Business Flats is thé place-to-B voor een rendement zonder zorgen! Het is gelegen vlakbij het Manhattan kwartier en Tour & Taxis, en beschikt over een eigen verhuurdienst. Deze beleggingsappartementen zijn ideaal voor expats die tewerkgesteld zijn bij de Europese instellingen.


Rendement zonder zorgen

Een zorgeloze investering als de business flats van B-Square vind je tegenwoordig niet zo snel meer. De prachtige flats van B-Square zijn gevestigd vlakbij de site van Tour & Taxis. Dit stadsdeel is momenteel in volle expansie en is bovendien ook gelegen aan het Manhattan kwartier. Hier zijn heel wat verschillende multinationals en belangrijke Europese instellingen gevestigd.

Een tweede belangrijke reden om te investeren in de business flats van B-Square is de eigen verhuurdienst. Al meer dan 25 jaar lang heeft de verhuurdienst Brussels Business Flats ervaring in de verhuur van business flats aan expats.

Veilig en rendabel alternatief

De verschillende banken hebben het rendement op de spaarboekjes de voorbije maanden drastisch verlaagd, waardoor veel mensen op zoek gaan naar een veilig en vooral rendabel alternatief. Met de business flats van B-Square hoef je niet langer te zoeken. De meerwaarde van uw vastgoed gekoppeld aan het hoge rendement van de huur maakt van deze business flats een veilig en vooral rendabel alternatief voor de vaak wispelturige beurs en vooral voor het verlieslatende spaarboekje.

Aantrekkelijke lanceringsvoorwaarden

Tijdelijk kun je nog genieten van aantrekkelijke lanceringsvoorwaarden op dit unieke project van Business Flats.

Over de projectontwikkelaar

25 jaar geleden werd de eerste steen gelegd in het centrum van Brussel. Het allereerste project van Brussels Projects dat symbool stond voor wat komen ging. Vandaag, meer dan 25 jaar later is Brussels Projects een gekende naam in Brussel als het gaat om vastgoedprojecten. Het team van Brussels Projects staat klaar om elke geïnteresseerde een antwoord te bieden op de meest uiteenlopende vragen betreffende investeringsvastgoed. Hun eigen verhuurdienst, BBF, is gespecialiseerd in de verhuur van appartementen sinds 1992.

Brussels Projects - Jules Bordetlaan 160, 1140 BrusselJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld
Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Brussels Projects zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.