Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeren in business flats op een toplocatie in Brussel

B-Square Business Flats is thé place-to-B voor een rendement zonder zorgen! Het is gelegen vlakbij het Manhattan kwartier en Tour & Taxis, en beschikt over een eigen verhuurdienst. Deze beleggingsappartementen zijn ideaal voor expats die tewerkgesteld zijn bij de Europese instellingen.

Locatie: België: binnenland

Budget: €100000

Gratis brochure vragen: http://www.b-squarebusinessflats.be/

Rendement zonder zorgen

Een zorgeloze investering als de business flats van B-Square vind je tegenwoordig niet zo snel meer. De prachtige flats van B-Square zijn gevestigd vlakbij de site van Tour & Taxis. Dit stadsdeel is momenteel in volle expansie en is bovendien ook gelegen aan het Manhattan kwartier. Hier zijn heel wat verschillende multinationals en belangrijke Europese instellingen gevestigd.

Een tweede belangrijke reden om te investeren in de business flats van B-Square is de eigen verhuurdienst. Al meer dan 25 jaar lang heeft de verhuurdienst Brussels Business Flats ervaring in de verhuur van business flats aan expats.

Veilig en rendabel alternatief

De verschillende banken hebben het rendement op de spaarboekjes de voorbije maanden drastisch verlaagd, waardoor veel mensen op zoek gaan naar een veilig en vooral rendabel alternatief. Met de business flats van B-Square hoef je niet langer te zoeken. De meerwaarde van uw vastgoed gekoppeld aan het hoge rendement van de huur maakt van deze business flats een veilig en vooral rendabel alternatief voor de vaak wispelturige beurs en vooral voor het verlieslatende spaarboekje.

Aantrekkelijke lanceringsvoorwaarden

Tijdelijk kun je nog genieten van aantrekkelijke lanceringsvoorwaarden op dit unieke project van Business Flats.