Clicky

Investeer zorgeloos in hotelkamers in binnen- en buitenland

Spaarboekjes brengen tegenwoordig weinig tot niets op. Er zijn andere manieren om je spaargeld toch iets te laten opbrengen: beleggen in hotelvastgoed. De verschillende hotels van ibis, die behoren tot de Accor groep, zijn hiervoor een zeer populaire investering.

Locatie: België: binnenland, Buitenland

Budget: €135000

Gratis brochure vragen: http://www.investeer-in-een-hotel.be/

Populaire investering

De verschillende hotels van ibis, die behoren tot de Accor groep, de marktleider in de Europese hotelsector, zijn een zeer populaire investering. Vooral in tijden waarin de traditionele spaarboekjes weinig tot geen geld meer opbrengen, is investeren in een hotelkamer van een ibis hotel een zeer interessante investering.

Lage instapprijs

Een van de redenen waarom heel wat mensen ervoor kiezen om te investeren in een hotelkamer van één van de vele ibis hotels is vooral omdat de instapprijs van deze investering zeer laag is. Zo kan iedereen die ervoor kiest om te investeren in een ibis hotelkamer dit al doen vanaf 135.000 euro.

Andere voordelen

Naast de lage instapprijs kent deze investering nog heel wat andere voordelen. Zo investeer je in een hotel dat geleid wordt door een management met meer dan 20 jaar ervaring, waardoor de bezettingsgraad van de je kamer met ongeveer 75,51% quasi verzekerd is. Ook het reeds bewezen rendement van 7,2% het voorbije jaar overtuig heel wat investeerders om te investeren in een hotelkamer van een ibis hotel.