Clicky

Investeer in toeristische appartementen in Frankrijk

De gloednieuwe residentie van Holiday Suites in Westende kent als investering heel wat troeven. Elk appartement is uitgerust met alle benodigdheden en dankzij de professionele verhuurdienst zorg je voor een hogere bezetting. De opbrengst van een appartement bij Holiday Suites ligt een stuk hoger dan van een spaarboekje!

Locatie: België: kust

Budget: €104995

Gratis brochure vragen: http://www.hswestende.be/

Splinternieuwe residentie

Deze gloednieuwe residentie van Holiday Suites in Westende is voor toeristen de ideale plek om een prachtige vakantie door te brengen. Elk appartement is uitgerust met alle benodigdheden om van je verblijf een onvergetelijk verblijf te maken. Zo is er Wi-Fi, een kleine speelmuur en een lift aanwezig. Bovendien zijn alle appartementen uitgerust met een luxe 5-sterren slaapcomfort.

Heel wat troeven

Als investering heeft dit vakantieverblijf heel wat troeven. Zo is de opbrengst die een appartement genereert een stuk hoger van de opbrengst van het spaargeld op je spaarboekje. Bovendien kun je gebruik maken van de professionele verhuisdienst waardoor je voor een hogere bezetting kunt zorgen, en dit volledig zonder zorgen.

Bovendien is de prijs de laagste prijs van de Belgische kust. Een investering die dus zeker de moeite waard is.