Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer nu in luxueuze appartementen in Marbella

Investeren in deze luxueuze appartementen betekent dat je investeert in een risicoloos, veilig en vooral rendabel vastgoedproject.

Locatie: Buitenland

Budget: €395000

Gratis brochure vragen: http://www.vacation-homes.eu/av-morelia-benl/?advc=11-13-22-185-441

Brengt uw spaargeld niet meer op?

Wel, dan bent u waarschijnlijk niet de enige. De voorbije maanden hebben zowat alle grote banken in ons land de rente op de traditionele spaarboekjes verlaagd tot een absoluut minimum. Dit betekent concreet dat ons spaargeld eigenlijk niks meer opbrengt, terwijl het op één van onze spaarrekeningen staat. Gelukkig zijn er nog genoeg andere mogelijkheden waardoor je er zelf voor kunt zorgen dat het spaargeld toch nog geld opbrengt.

Investeer mee in prachtige luxueuze appartementen in Marbella

La Morelia is een uniek vastgoedproject in Nueva Andalucia, nabij Marbella. Dit prachtig nieuwbouwproject is een uiterst exclusief project bestaande uit 18 unieke appartementen, duplexes en penthouses. 10 eigendommen hebben hun eigen privé-zwembad, wat uiteraard een extra troef is. Alle units zijn zo ontworpen zodat je van op het terras van je appartement een prachtig uitzicht hebt op de kust en de prachtige, natuurlijke omgeving.

Veilige investering op een unieke locatie

Dat investeren in een appartement van het nieuwbouw project La Morelia een veilige investering is, is vanzelfsprekend. Vooral de unieke ligging zorgt ervoor dat de waarde van de appartementen steeds behouden zal blijven, en dat de interesse bij eventuele doorverkoop of verhuur groot zal zijn. Het project is namelijk gelegen op een uiterst rustige plek met een enorm prachtig zicht op de golf vallei naar de zee en op slechts enkele minuten van zowat alle faciliteiten. De lage instapprijs van 395.000 euro voor een appartement met 2  slaapkamers maakt het nog interessanter.