Clicky

Investeer in nieuwbouwwoningen op een toplocatie in Nieuwpoort

Woonerf Nieuwpoort-Stad is een kleinschalig woonproject van 9 woningen. Dankzij de uitermate goed gelegen locatie, de tijdloze klassieke architectuur en de betaalbare woningen richt dit project zicht tot een breed publiek.

Locatie: België: kust

Budget: €80000

Gratis brochure vragen: http://woonerfnieuwpoortstad.belgiumfamilyinvest.be

Al jarenlang doet Nieuwpoort het goed bij toeristen. Maar de laatste jaren is het aantal toeristen in de stijgende lijn toegenomen. Ook kiezen veel mensen er steeds vaker voor om te investeren in een appartement of woning in Nieuwpoort. Heel wat mensen zien dit als een alternatief voor de traditionele spaarboekjes die tegenwoordig weinig tot niks meer opbrengen.

Goede ligging

De woningen van Woonerf Nieuwpoort-Stad springen vooral in het oog door de uitstekende ligging. Het project ligt vlakbij het centrum van Nieuwpoort-Stad waar zowel het openbaar vervoer als de grote invalswegen prima bereikbaar zijn. Bovendien liggen er in de directe omgeving van Woonerf Nieuwpoort-Stad heel wat verschillende scholen.

Kleinschalig woonproject

Het unieke aan Woonerf Nieuwpoort-Stad is dat het een kleinschalig woonproject is. Met 9 woningen waarvan 1 halfopen bebouwing en 8 gesloten bebouwingen heb je als bewoner een enorm vrij gevoel.

Alle woningen zijn uiterst energiezuinig en zijn gebouwd in een klassieke en tijdloze architectuur. Alle bewoners zullen er alle nodige comfort en ruimte vinden die ze nodig hebben.

Huurrendement van 4% jaar

Wie ervoor kiest om te investeren in het project, kan rekenen op een netto verhuurrendement van 4% en een rendement van 12.000 euro per jaar. Bovendien is het verhuurrendement gegarandeerd over de eerste vijf jaar.