Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer mee in prachtige appartementen aan de Costa del Sol

Het prachtige project Ocean Hills bestaat uit 62 nieuwe appartementen die zich op slechts 5 minuten rijden bevinden van de zee en een prachtig natuurpark.

Locatie: Buitenland

Budget: €199000

Gratis brochure vragen: http://www.vacation-homes.eu/av-ocean-hills-benl/?advc=11-13-22-182-436

Maak je spaargeld opnieuw rendabel

De voorbije maanden hebben de meeste grote banken in ons land de rente op de spaarboekjes verlaagd tot een absoluut minimum. Concreet betekent dit dus dat het spaargeld dat zich op een spaarrekening bevindt bij één van die banken weinig tot niks meer opbrengt. Daarom gaan heel wat mensen op zoek naar een alternatief waardoor hun spaargeld toch nog geld zou kunnen opbrengen. Investeren in vastgoed is één van de meest veilige en rendabele alternatieven.

Prachtig project aan de Spaanse Costa del Sol

Een uitstekend voorbeeld van zo’n veilig en rendabel alternatief is het project Ocean Hills aan de Spaanse Costa del Sol. Dit prachtige nieuwbouwproject bestaat uit maar liefst 62 verschillende appartementen die baden in rust en stilte. Toch is het project uitstekend gelegen, op ongeveer 5 minuten van de kust en vlakbij het prachtige Selwo Natural Park. Deze twee factoren maken van Costa del Sol een prachtig project.

Lage instapprijs voor deze veilige investering

Het leuke aan dit prachtig project is de lage instapprijs. Wie dat wil, kan er al voor kiezen om dit project te investeren vanaf slechts 189.000 euro. Op die manier hoef je je spaargeld niet langer te parkeren op een spaarrekening bij één van de banken in land, waar het toch geen geld meer opbrengt. Dankzij dit vastgoedproject kun je ervoor kiezen om je spaargeld opnieuw rendabel te maken.