Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer mee in parkeergarages aan de Belgische kust

Zorgeloos en veilig investeren vanaf €102.500

  • Lage onderhoudskosten
  • Stabiele vastgoedinvestering
  • Bewezen bezettingsgraad van 83,27%

Het tekort aan parkings aan de Belgische kust is de ideale investeringsmogelijkheid.


Tastbaar vastgoed met lage onderhoudskosten

De voorbije jaren is vastgoed enorm populair geworden als investering. Heel wat mensen zien in vastgoed de ideale oplossing om hun spaargeld opnieuw rendabel te maken: en terecht. Vastgoed is één van de meest veilige en meest logische alternatieven om uw spaargeld opnieuw rendabel te maken. Een prachtig voorbeeld van zo’n alternatief is dit vastgoedproject in Zeebrugge. Wie dat wil kan ervoor kiezen om me te investeren in parkeergarages. Een grote troef van dit soort projecten is dat dit een tastbaar vastgoed is met een notariële akte, waarbij je jouw als verhuurder geen zorgen hoeft te maken over het zoeken van huurders of afnemers. Daarnaast zijn ook de onderhoudskosten van dergelijk vastgoed erg laag.

Stabiele vastgoedinvestering met lage instapprijs

Een ander leuk voordeel is dat een parkeergarage gekend is als een zeer stabiele vastgoedinvestering waarbij je als verhuurder geen last hebt van hoge personeelskosten of van hoge onderhoudskosten. Ook verloopt de samenwerking via een internationale partner waardoor de bezetting van jouw vastgoed quasi zo goed als verzekerd is. Neem daarbij nog de uitstekende locatie van dit project, nabij de druk bezochte haven van Zeebrugge, en u weet dat dit vastgoedproject een echte buitenkans is.

Over de projectontwikkelaar

Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, …

Chateau Residenties - Archimedesstraat 7, 8400 OostendeJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Chateau Residenties zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.