Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer mee in het nieuwe Mercure-hotel in Blankenberge

Wordt notarieel eigenaar van één of meerdere hotelkamer(s) in het Mercure hotelproject te Blankenberge. Je deelt in de totale winst van het hotel en hebt geen last van wanbetalers of huurschade. Hotelvastgoed is gelijk aan zorgeloosheid.

Locatie: België: kust

Budget: €134500

Gratis brochure vragen: http://chateauresidenties.be/mercurehotel

Onlangs nog werd Industrie Hotelière door Toerisme Vlaanderen beloond met de Award van Beste Toeristische Innovatie. Met dit unieke project in het centrum van Blankenberge zet Industrie Hotelière die award nog meer in de kijker.

Uniek concept

Dit unieke en uiterst exclusieve hotelconcept in het centrum van Blankenberge brengt heel wat vernieuwing met zich mee. Het gebouw werd ontworpen door de gekende architect Marc Corbiau, die bekendstaat voor andere unieke projecten zoals de luxevilla’s in Ukkel en Schilde. Vooral de asymmetrische stijl bestaande uit enorme ramen en terrassen waar er heel wat licht en ruimte is, springen meteen in het oog.

Het project telt 64 kamers, een bar, verschillende conferentie- en vergaderzalen, een ontbijtzaal en een zwembad op het dak. Op die manier kan het hotel zowel vakantiegangers als zakenmensen verwelkomen.

Ligging

Naast het unieke concept is er ook nog de ligging van het gebouw. Op wandelafstand van het treinstation van Blankenberge, van het strand, de vele restaurants, de winkelstraten, het casino, de markt, … Bovendien liggen andere grote steden zoals Brugge en Knokke op een zeer gunstige afstand.