Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer mee in een tophotel in het centrum van het land

Investeer mee in een hotelkamer van ibis Waver voor een stabiel en zorgeloos beleggingsalternatief.

Locatie: België: binnenland

Budget: €108995

Gratis brochure vragen: http://waver.creahotels.be/

Uitstekend alternatief

In tijden waarin de traditionele spaarboekjes amper tot niks meer opbrengen, gaan heel wat mensen op zoek naar interessante alternatieven waarin ze kunnen investeren. Een van de meest interessante en tevens meest populaire alternatieven is investeren in hotelkamers. De ibis hotels van de groep Accor zijn de meest populaire hotels waarin er momenteel geïnvesteerd wordt.

Eenvoudig concept

Wie ervoor kiest om te investeren in een hotelkamer van een ibis hotel, kiest er automatisch voor om te investeren in vastgoed zonder de klassieke zorgen. Doordat de uitbating in handen is van een professionele exploitant en van een management met meer dan 20 jaar ervaring hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Zo hoef je je als eigenaar helemaal geen zorgen te maken over de praktische kant van de investering.

Lage instapprijs

De belangrijkste reden waarom heel wat investeerders ervoor kiezen om te investeren in een hotelkamer van een ibis hotel, is omdat je als eigenaar deelt in de winst van het volledige hotel. Uiteraard speelt ook de lage instapprijs, die in ons land tussen de 100.000 en 200.000 euro ligt, ook een rol. Wetende dat het Europese gemiddeld momenteel op ongeveer 250.000 euro ligt, is dit het ideale moment om te investeren in een hotelkamer van een Ibis hotel.