Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer mee in dit project op een schitterende locatie in Nieuwpoort

Directe toegang tot de zeedijk en het strand van Nieuwpoort

  • Duurzame, aantrekkelijke architectuur
  • 5 jaar zorgeloze huurinkomsten
  • Ook voor eigen gebruik van uw appartement aan zee

Koop uw eigen stukje kust vanaf €50.000


Met een directe toegang tot de zeedijk en het strand van Nieuwpoort en de centrale ligging van het project tegenover de populairste winkelstraat van Nieuwpoort, is residentie Belle Avenue een uitstekende investering.

Lage instapprijs

In vergelijking met heel wat andere investeringsprojecten is de instapprijs van dit project aan de lage kant. Wie dat wil, kan reeds in het project Belle Avenue investeren vanaf €50.000. Hiermee investeert u in een appartement van het project, met 5 jaar zorgeloze huurinkomsten. Bovendien geniet je gedurende deze 5 jaar van ongeveer 4% bruto huurinkomsten per jaar. Iets wat de laatste jaren onmogelijk is geworden bij de traditionele spaarboekjes.

Uitstekende ligging

Dit prachtig project heeft enkele troeven die van dit project de ideale investering maken. Eerst en vooral is er de uitstekende locatie: gelegen in één van de meest populaire badsteden aan onze Belgische kust. Daarnaast is er de centrale ligging van het project in de populairste winkelstraat (Albert I Laan) van Nieuwpoort.

Last but not least is er natuurlijk ook nog de duurzame en aantrekkelijke architectuur van het project. Dit zorgt ervoor dat dit project de ideale investering is die bovendien ook nog eens professioneel en efficiënt beheerd wordt door een erkend rentmeester.

Disclaimer: dit aanbod valt buiten het kader van de prospectuswet.

Over de projectontwikkelaar

De laatste jaren is investeren in vastgoed erg populair geworden. Dit heeft vooral te maken met het feit dat zowat alle grote banken hebben beslist om de rente op de traditionele spaarboekjes tot een absoluut minimum te verlagen. Vastgoed is en blijft dan ook een erg stabiele investering en daar speelt Belgium Family Invest handig op in. Zo kun je dankzij Belgium Family Invest al investeren in en mede-eigenaar worden van een prachtig nieuwbouwappartement op een toplocatie vanaf slechts €30.000. Belgium Family Invest NV - Merelbekestraat 3, 9090 MelleJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Belgium Family Invest zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.