Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in kwalitatief hoogstaande appartementen in Blankenberge

Residentie Le Cygne ligt tussen de jachthaven en het station van Blankenberge. Het beschikt over (duplex) appartementen met 1 tot 4 slaapkamers, een ruim zonneterras voor- en achteraan, en royale slaapkamers. De keuken en badkamer kunnen volledig naar eigen smaak ingericht worden. De residentie ligt op wandelafstand van de vrijdagse markt

Locatie: België: kust

Budget: €166500

Gratis brochure vragen: http://chateauresidenties.be/lecygne

Een echt topproject

Dit project draagt de Franse naam “Le Cygne”, wat vertaald naar het Nederlands betekent “De Zwaan”. Dat de naam van dit project niet zomaar gekozen is, merk je meteen al aan de ranke en stijlvolle architectuur van het gebouw. Bovendien is het project ook gevestigd op wandelafstand van een prachtig stadspark waar je heerlijk kunt vertoeven.

Uitstekende ligging

Wat investeerders vooral zal aantrekken is de ongelofelijke ligging van dit project. Op wandelafstand van een prachtig stadspark, het station en de prachtige jachthaven van Blankenberge. Le Cygne ligt dus op een zeer bereikbare plaats waar het toch rustig verblijven is. Zo zijn trekpleisters als de vrijdagse markt, de vele winkels in de populaire Kerkstraat, het strand, de typische pier van Blankenberge en nog heel wat andere interessante locaties.

Prachtige appartementen

Uiteraard spelen ook de appartement een grote rol in de beslissing om een appartement te kopen in Le Cygne. Alle appartementen bieden een duurzaam wooncomfort bestaande uit de nieuwste geluids- en energienormen. Ook hebben alle appartementen een prachtige zonneterras zowel voor- als achteraan. Ook de zeer ruime slaapkamers mogen zeker gezien worden.