Clicky

Investeer in hotelkamers op een toplocatie in Kortrijk

Kijk jij ook teleurgesteld naar de afrekening van je spaarboekje? Dé oplossing? Beleg mee in vastgoed, investeer in het prachtig nieuwe ibis Styles te Kortrijk! Hotelvastgoed is dankzij de lage instapprijs en gegarandeerd rendement een veilige belegging zonder zorgen of beslommeringen.

Locatie: België: binnenland

Budget: €104995

Gratis brochure vragen: http://www.ihotelkortrijk.be/

Uitstekende locatie

De laatste jaren zit de stad Kortrijk in de lift. Er worden heel wat verschillende evenementen georganiseerd waardoor Kortrijk steeds vaker in de picture komt te staan. Dit ibis Styles hotel in Kortrijk sluit dan ook volledig aan bij de vernieuwende aanpak die de stad Kortrijk de voorbije jaren gekend heeft. Het ibis Styles hotel is gelegen in het Kennedy businesspark, op enkele minuten rijden van belangrijke invalswegen zoals de E17, de E403 en de A19. Bovendien zijn het treinstation en de verschillende bushaltes zeer makkelijk bereikbaar. Ook het centrum van Kortrijk ligt op slechts enkele minuten rijden van het hotel. Al deze zaken komen deze investering alleen maar ten goede.

Gegarandeerd rendement

Tegenwoordig is het algemeen geweten dat vastgoed heel wat meer opbrengt dan de traditionele spaarboekjes. Zo brengt investeren in vastgoed momenteel 40 keer meer op dan wanneer je geld op je spaarrekening zet. Bovendien krijg je bij deze investering extra inkomsten uit verschillende zaken zoals het restaurant, seminaries en beurzen.

Zeer lage instapprijs

Wat opmerkelijk is aan deze investering is de zeer lage instapprijs. Wie wenst te investeren in het ibis Style hotel in Kortrijk kan al vanaf 104.995 euro mede-eigenaar worden van het hotel en een eigen hotelkamer bezitten. Jaarlijks kun je tot wel 6.124 euro verdienen dankzij deze investering.