Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in hotelkamers nabij de snelst groeiende luchthaven van België

Word eigenaar van een hotelkamer in het Ibis Budget Charleroi Airport hotel en ontvang een jaarlijks rendement van 7,1%. De hotelkamer is uw volle eigendom, en deze wordt uitgebaat door Ibis. U ontvangt doorgaans een vast percentage van de winst van het volledige hotel.

Locatie: België: binnenland

Budget: €115625

Gratis brochure vragen: http://www.geefjouwspaargeldvleugels.be/?value=3

Uitzonderlijke locatie

De locatie van dit ibis Budget hotel is werkelijk uitzonderlijk. Het hotel ligt op steenworp afstand van Brussels Airport waar vorig jaar nog ongeveer 6,9 miljoen passagiers aankwamen of vertrokken. Verder liggen er dichtbij het hotel verschillende grote bedrijven zoals Caterpillar, Arcelor-Mittal, Thyssen-Krupp, Sonaca, Lotus bakeries, … Zowel klanten als personeel die rechtstreeks verbonden zijn met deze grote bedrijven zullen op zoek zijn naar een plek om te overnachten, en dan is dit ibis Budget hotel de ideale locatie.

Investering zonder zorgen

Het Ibis Budget Hotel is wordt uitgebaat onder de vleugels van Accor Group, een internationale speler en tevens marktleider in professioneel hotel management. Dit betekent dus dat je je helemaal geen zorgen hoeft te maken over de bezettingsgraad en de winstcijfers van het hotel.

Hoog rendement en lage instapkost

Dat dit een goede investering is, bewijst het hoge rendement van deze investering. Het jaarlijkse rendement ligt op 7,7% per jaar, wat veel meer is dan het actuele rendement dat je krijgt op spaarboekjes. Wie wil investeren in dit Ibis Budget Hotel kan dat al vanaf 115.625 euro. Dankzij de lage instapkost en het hoge rendement kan je jaarlijks ongeveer 10.667 euro verdienen aan deze investering.