Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in hoogwaardige studentenkamers in Brussel

Studeopolis is dé nieuwe 'student community' in het hipste deel van Brussel. Met Studeopolis Student Flats investeert u in hoogstaand afgewerkte studentenkamers. U kan verhuren zonder zorgen dankzij een professionele uitbater. Door het toenemend aantal studenten in Brussel en het tekort aan studentenkamers maakt Studeopolis Student Flats

Locatie: België: binnenland

Budget: €102500

Gratis brochure vragen: http://www.studeopolisstudentflats.be

Naast hotels en appartementen zijn ook studentenflats een uitstekend alternatief om je spaargeld meer geld te laten opbrengen. Net als bij hotels en appartementen kun je als investeerder eigenaar worden van een studentenflat en zo genieten van een vast inkomen. Het proejct Studeopolis van Brussels Projects is zo’n project waar je in kunt investeren.

Een echte buitenkans

Voor investeerders die op zoek zijn naar vastgoedprojecten om in te investeren is Studeopolis werkelijk een buitenkans. Het project, gelegen in een hip stukje Brussel, biedt een antwoord op het groot tekort aan studentenflats in onze hoofdstad. Momenteel zijn er ongeveer 9.500 tekort terwijl er ongeveer 90.000 studenten in Brussel zijn.

Verder kent het aantal internationale studenten die een langdurige opleiding volgen in Brussel de laatste jaren een forse stijging, die zich de komende jaren nog zal verderzetten. De bezetting van de studentenflats zal dus helemaal geen probleem vormen. Ook het risico op leegstand is onbestaande dankzij het Studeopolispoolsysteem.