Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in hoogwaardige studentenkamers in Brussel

"Studenten verkiezen een fonkelnieuwe flat boven een verouderd studentenkot"

  • Studeopolis is in samenwerking met de universiteiten en hogescholen te Brussel
  • Zorgeloze verhuring danzij de verhuur- en conciërgedienst.
  • Gegarandeerde huurinkomsten dankzij het Studeopolis-poolsysteem.

Studeopolis is dé nieuwe 'student community' in het hipste deel van Brussel. Met Studeopolis Student Flats investeert u in hoogstaand afgewerkte studentenkamers. U kan verhuren zonder zorgen dankzij een professionele uitbater. Door het toenemend aantal studenten in Brussel en het tekort aan studentenkamers maakt Studeopolis Student Flats


Naast hotels en appartementen zijn ook studentenflats een uitstekend alternatief om je spaargeld meer geld te laten opbrengen. Net als bij hotels en appartementen kun je als investeerder eigenaar worden van een studentenflat en zo genieten van een vast inkomen. Het proejct Studeopolis van Brussels Projects is zo’n project waar je in kunt investeren.

Een echte buitenkans

Voor investeerders die op zoek zijn naar vastgoedprojecten om in te investeren is Studeopolis werkelijk een buitenkans. Het project, gelegen in een hip stukje Brussel, biedt een antwoord op het groot tekort aan studentenflats in onze hoofdstad. Momenteel zijn er ongeveer 9.500 tekort terwijl er ongeveer 90.000 studenten in Brussel zijn.

Verder kent het aantal internationale studenten die een langdurige opleiding volgen in Brussel de laatste jaren een forse stijging, die zich de komende jaren nog zal verderzetten. De bezetting van de studentenflats zal dus helemaal geen probleem vormen. Ook het risico op leegstand is onbestaande dankzij het Studeopolispoolsysteem.

Over de projectontwikkelaar

25 jaar geleden werd de eerste steen gelegd in het centrum van Brussel. Het allereerste project van Brussels Projects dat symbool stond voor wat komen ging. Vandaag, meer dan 25 jaar later is Brussels Projects een gekende naam in Brussel als het gaat om vastgoedprojecten. Het team van Brussels Projects staat klaar om elke geïnteresseerde een antwoord te bieden op de meest uiteenlopende vragen betreffende investeringsvastgoed. Hun eigen verhuurdienst, BBF, is gespecialiseerd in de verhuur van appartementen sinds 1992.

Brussels Projects - Jules Bordetlaan 160, 1140 BrusselJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld
Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Brussels Projects zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.