Clicky

Investeer in het nieuwe ibis Styles hotel in Nieuwpoort

Investeer in het nieuwe ibis Styles hotel te Nieuwpoort en wordt mede-eigenaar. Beleggen in een ibis Styles hotelkamer garandeert u continue opbrengsten zonder zorgen.

Locatie: België: kust

Budget: €100000

Gratis brochure vragen: http://www.inieuwpoort.be/

Hotel in een “booming” badstad

Volgens kenners is Nieuwpoort de “booming” badstad van de Belgische kust. Ook de groep Accor zag dit en besloot daarom om een ibis Styles hotel op te richten in Nieuwpoort. Vooral het tekort aan hotels en uiteraard ook het toenemend aantal overnachtingen in deze stad waren een signaal om er een ibis Styles hotel op te richten. Vooral in de zomerperiode is Nieuwpoort één van de grootste trekpleisters aan onze Belgische kust.

Heel wat voordelen

Wie ervoor kiest om te investeren in een kamer in een ibis Styles hotel kiest voor een zekere investering en vooral voor een investering die een garantie op rendement biedt en waar je je weinig zorgen over hoeft te maken. Ook hier is dit het geval. Continue opbrengsten, hoge zekerheid, hoge bezetting en een top design hotel maken van deze investering een zorgeloze belegging.

Wees er snel bij

Eerder konden investeerders er ook al voor kiezen om te investeren in de ibis hotels in De Panne en De Haan. En dat deden ze volop. Na slechts acht maanden waren zowat alle hotelkamers in het ibis hotel in De Haan reeds uitverkocht. Vooral het feit dat dit de beste garantie is op een zekere investering trok veel investeerders over de streep.