Clicky

Investeer in een uniek woonconcept in Nieuwpoort

Residentie Waterfront is gelegen langsheen een kanaal dat nog uitsluitend gebruikt wordt voor pleziervaart. Alle bewoners hebben zicht op het water en de groene omgeving rondom. Waterfrond biedt onderdak aan 164 appartementen met 1 tot 2 slaapkamers. Het zicht, de kwaliteitsvolle afwerking en de toplocatie zullen u ongetwijfeld bekoren.

Locatie: België: kust

Budget: €250000

Gratis brochure vragen: http://waterfront.belgiumfamilyinvest.be

De laatste jaren is Nieuwpoort zich steeds meer gaan profileren als één van de belangrijkste badsteden aan de Belgische kust. Heel wat toeristen kiezen ervoor om gedurende een weekend of tijdens de schoolvakanties in Nieuwpoort te verblijven. Doordat heel wat mensen er zo vaak komen, beslissen ze uiteindelijk om er te blijven en gaan ze op zoek naar een woning. Naast een prachtige locatie om te wonen, is het natuurlijk ook gewoon een goede belegging. Een voorbeeld van zo’n goede investering is Residentie Waterfront van Belgium Family Invest.

Prachtige appartementen op een goede ligging

De appartementen van Residentie Waterfront zijn gelegen lang het kanaal Veurne-Nieuwpoort. Dit kanaal wordt uitsluitend nog gebruikt voor pleziervaart en recreatieve activiteiten. In de onmiddellijke omgeving van de residentie zijn er heel wat prachtige fiets- en wandelroutes waar het op een prachtige dag heerlijk vertoeven is. Ook ligt de residentie op amper 350 meter wandelen van het historische stadscentrum en heb je als bewoner een prachtig uitzicht op zowel het kanaal als de verder gelegen polders. Residentie Waterfront is snel en eenvoudig bereikbaar via de E40 en via het openbaar vervoer.

Gegarandeerde opbrengst van 4%

Wie beslist om te investeren in het project Residentie Waterfront zal gegarandeerd een netto huurrendement van 4% op de totale aankoopprijs ontvang gedurende de eerste 60 maanden. Bovendien geniet je ook van een meerwaarde van 5% per jaar. Investeren in dit project kan al vanaf 250.000 euro, inclusief kosten.