Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in een hotel in een hotel met meer dan 1,3 miljoen overnachtingen per jaar

Een budgetvriendelijk en rendabel alternatief voor de spaarboekjes

  • Meer dan 1,3 miljoen overnachtingen per jaar
  • U schakelt leegstand en wanbetalers uit dankzij 5 inkomstenbronnen
  • Uw investering wordt professioneel beheerd en uitgebaat

Profiteer dankzij dit unieke project van het tekort aan hotels aan de Belgische kust.


Brengt uw spaargeld niet meer op?

De voorbije maanden/jaren hebben bijna alle grote banken in ons land en de andere Europese landen de rente op de traditionele spaarboekjes verlaagd naar een absoluut minimum. Ook al hebt u gedurende jaren gespaard, helaas brengt uw spaargeld momenteel weinig tot niks meer op. Maar gelukkig zijn er verschillende oplossingen om uw spaargeld opnieuw rendabel te maken. Investeren in vastgoed is er één van.

Investeren in ibis budget Blankenberge

Het is algemeen geweten dat er aan onze Belgische kust momenteel een groot tekort is aan nieuwe hotels. Ondanks dat tekort van nieuwe hotels werd er de voorbije 5 jaar een groei van ongeveer 5,6% vastgesteld van het aantal overnachtingen aan de Belgische kust. Concreet betekent dit dus dat de vraag groter blijft dan het aanbod. Investeren in het prachtig, volledige nieuwe ibis budget hotel in Blankenberge is dan ook een buitenkans.

Zorgeloos genieten van een hoog rendement

Investeren in ibis budget Blankenberge betekent niet alleen dat uw spaargeld opnieuw rendabel wordt, maar het betekent ook dat u zonder zorgen kunt investeren in een prachtig project. In de eerste plaats geniet u van de know-how van de Europese marktleider dankzij de franchiseovereenkomst, maar dankzij 5 inkomstenbronnen schakelt u ook leegstand en wanbetalers uit. Als laatste wordt uw investering ook op een professionele manier beheerd en uitgebaat.

Over de projectontwikkelaar

Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, …

Chateau Residenties - Archimedesstraat 7, 8400 OostendeJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Chateau Residenties zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.