Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in een appartement op een toplocatie in Oostende

Investeer in dit prachtig project in één van de meest gezellige buurten van Oostende: een buitenkans!


Meer informatie / brochure aanvragen? Klik hier »

Prachtig project op uiterst unieke locatie

Investeren in vastgoed is een erg goed alternatief om uw spaargeld opnieuw rendabel te maken. Door de verlaging van de rente op de traditionele spaarboekjes door de grote banken in ons land, was/is dit helaas niet meer mogelijk. Vastgoed is daarom de ideale investeringsmogelijkheid. Dit prachtig project, gelegen in Oostende aan het prachtige Sint-Petrus-en-Paulusplein is een echte buitenkans.

In de buurt zijn er heel wat gezellige restaurants en leuke café’s waar u heerlijk kunt genieten van een lekkere cocktail of een deugddoende frisse pint. Wat kan het leven toch mooi zijn!

Erg ruim, veel licht en modern ingericht

Naast de prachtige ligging van Chateau Amandine is de inrichting van de appartementen uiteraard ook erg belangrijk. Alle appartementen zijn prachtig ingericht en werden afgewerkt met de meest duurzame materialen. Elk appartement is bovendien erg ruim, heeft een goede lichtinval en kunnen bovendien ook volledig naar uw smaak afgewerkt en ingericht worden.

Betaal minder en geniet meer

Dit prachtige project heeft heel wat unieke voordelen. Zo bespaart u dankzij erfpacht tot maar liefst 33% op het grondaandeel en geniet u van heel wat extra fiscale voordelen. Door deze voordelen (van bijvoorbeeld de erfpacht) kunt u met hetzelfde budget een groter appartement kopen of een appartement op een betere ligging.