Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Parc Avenue: investeer in dit rendabel project in de EU-wijk

Rendabel investeren in Brussel-centrum tussen de Belliard- en Wetstraat

  • Vanaf € 65.000 eigen inbreng
  • Eigen verhuurservice
  • Luxe afwerking voor de veeleisende eurocraat

Investeer in dit rendabel project in de EU-wijk in Brussel. Moderne woon- en investeringsappartementen midden in de EU-wijk. Bovendien beschikt de projectontwikkelaar over een eigen verhuurservice, wat resulteert in een zorgeloze verhuur en dito administratieve opvolging. Investeren kan al vanaf 65.000 eigen inbreng.


Wie op zoek is naar een uitstekend alternatief om zijn of haar spaargeld opnieuw rendabel te maken, hoeft niet langer te zoeken. Het prachtig project met de naam Park Avenue in Brussel is helemaal wat u zoekt. Dit woon- en investeringsappartement is gelegen in het hartje van de Europese Wijk en is ideaal voor Eurocraten om dicht bij hun werk te wonen. Bovendien wacht er een kapitaalkrachtig en stabiel huurpubliek op uw investering.

Top rendement

Dat het project Park Avenue een top rendement zal leveren, hoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Het project is gelegen in het hart van Europa, in het hart van de Europese Wijk in Brussel, meer bepaald in de Handelsstraat. Deze straat is de verbindingsstraat tussen de Belliard- en de Weststraat. Bovendien ligt het project op een steenworp van het centrum van Brussel met de gekende trekpleisters zoals de Grote Markt, Manneken Pis, het Stadhuis, …

Moderne inrichting

Alle appartement van het project Park Avenue zijn zeer trendy ingericht en zijn voorzien van een uiterst modern interieur. De luxueuze afwerking met kwalitatieve materialen zoals natuursteen, parket, keukentoestellen van Miele, … zorgen voor een absolute meerwaarde en een duurzame en modieuze uitstraling.

Over de projectontwikkelaar

Wie wil beleggen in vastgoed in grote steden zoals Brussel of Antwerpen is bij Urbicoon aan het juiste adres. Deze dynamische speler op de vastgoedmarkt wordt geleid door een enorm enthousiast team met een jarenlange ervaring in innovatieve projectontwikkeling. De vastgoedprojecten van Urbicoon bestaan hoofdzakelijk uit originele appartementen, kantoren en studentenflats. Wie ervoor kiest om te investeren in één van de vastgoedprojecten van Urbicoon zal al snel de doordachte en typische Urbicoon-mix ervaren: beleving, langetermijnvisie en kwaliteit.

Urbicoon, Kerselarenlaan 15, 1030 Brussel, BelgiëJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Urbicoon zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.