Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in deze ultra moderne stadswoningen in centrum Gent

Ideaal gelegen in het groen, dichtbij het centrum van Gent (Dok Noord), en vlot bereikbaar

  • Vlot bereikbaar via tal van invalswegen
  • Uiterst energiezuinig (aansluiting op de stadsverwarming)
  • Uitgerust is met Bulthaup keuken en Miele toestellen

Woonproject Dockside Gardens is de ideale plek om te wonen en te werken in het groen.


Dok Noord in Gent is tegenwoordig de nieuwe “place to be” in Gent. De voormalige haven wordt momenteel helemaal omgetoverd tot een ultramoderne woonwijk met parken, handel en een uitstekende publieke dienstverlening.

Slimme investering

Dat investeren in Dockside Gardens een slimme investering is, hoeft eigenlijk niet uitgelegd te worden. Met een gegarandeerd rendement van maar liefst 3% aan huurinkomsten brengt deze investering sowieso al meer op dan wanneer u uw geld op een spaarboekje zou parkeren.

Gelegen op een toplocatie

Een van de grootste troeven van Dockside Gardens is de locatie van het project. Gelegen nabij Dok Noord en met maar liefst 48 winkels binnen een bereik van 200 meter van Dockside Gardens is het ideaal gelegen. Bovendien bevindt het openbaar vervoer zich op amper 100 meter. In de rechtstreekse omgeving van het project zijn er maar liefst 7 scholen 22 restaurants en bars binnen de 500 meter van het project.

Ultra moderne afwerking

Uiteraard speelt de afwerking van de units grote rol. Alle 63 woon units van Dockside Gardens zijn ultramodern afgewerkt. Met een oase aan licht, ruimte en groen dankzij de moderne architectuur en hoogwaardige afwerking  zijn deze units ideaal om in te wonen of gewoon als investering. De lage instapprijs, vanaf 270.000 euro, is uiteraard mooi meegenomen.

Over de projectontwikkelaar

Vastgoed is de laatste jaren enorm populair geworden als investering. Heel wat particulieren zien vastgoed als de ideale en tevens meest betrouwbare opportuniteit om hun spaargeld toch nog op een zekere manier rendabel te houden. Maar al gauw merken ze na het investeren in vastgoed dat ze er eigenlijk winst door maken. Vooral vastgoed aan onze Belgische kust is erg populair. Bij Sea Coast vind je niet alleen betaalbaar vastgoed, maar ook prachtige investeringsproducten in de stad en aan zee. Met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector is Sea Coast de ideale partner om te investeren in vastgoed.

Sea Coast Invest - Albert I laan 98, 8620 NieuwpoortJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Sea Coast zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.