Clicky

Investeer in appartementen in een vakantiepark

Investeer in een vakantiewoning bij Holiday Suites en ontvang een zeker én stabiel rendement. De vakantiewoningen zijn gelegen in een prachtig domein midden in de Limburgse natuur. Rendement bij het verhuren en op vakantie wanneer u wilt, dat is dubbel genieten!

Locatie: België: binnenland

Budget: €119995

Gratis brochure vragen: http://www.hshengelhoef.be/

Investering of 2de verblijf

De appartementen in het vakantiepark die door Holiday Suites Hengelhoef verkocht worden kunnen aangekocht worden als zowel investering of als 2de verblijf. Vooral voor mensen die vanwege de zeer lage spaarrente op zoek zijn naar alternatieven voor hun spaargeld, is investeren in de appartementen van Holiday Suites Hengelhoef een buitenkans.

Wanneer je een appartement in het park koopt, wordt de verhuur van het appartement verzorgd door Holiday Suites Hengelhoef, waardoor dit dus een zorgeloze investering is maar waarbij je echter wel een hoge return hebt onder de vorm van een inkomen.

Zeer lage prijzen

Wie wil investeren in een appartement kan dit doen vanaf ongeveer €100.000. Om te investeren hoef je dus helemaal geen enorm groot vermogen hebben of hoef je helemaal geen professionele of institutionele investeerder te zijn.