Clicky

Genieten van zon en Oostende

De naam van de residentie Chateau du Pecheur verklapt het al, het is gelegen aan de Visserskaai in het historisch centrum van Oostende. Deze nieuwbouwresidentie is naast de lage aankoopprijs en de hoge kwaliteitsafwerking een vastgoedbelegging van formaat, met een heel zekere opbrengst voor zowel permanente als seizoensverhuring.

Locatie: België: kust

Budget: €109500

Gratis brochure vragen: https://chateauresidenties.be/pecheur/

Ongeveer dagelijks komt het in het nieuws : de rente op de traditionele spaarboekjes is alweer verlaagd. En het zal niet snel beteren, integendeel. Verschillende studies hebben aangetoond dat de banken er in de toekomst zullen voor kiezen om de rente op de spaarboekjes nog verder te verlagen. Het is dan ook niet onlogisch dat heel wat mensen op zoek gaan naar een alternatief waardoor hun spaargeld opnieuw rendabel wordt. Investeren in vastgoed is één van de mogelijke oplossingen.

Uniek project

Eén van die vastgoedprojecten is Chateau Du Pecheur. Dit vastgoedproject van Chateau Residenties is een uiterst uniek project. Het project is gelegen in een residentiële buurt, pal in het historisch centrum van Oostende aan de Belgische kust. Bekende locaties in Oostende zoals het Leopoldpark, de visserskaai en de Petrus en Pauluskerk liggen op wandelafstand.

Ecologisch getint

Doordat het gebouw op een hoek gelegen is, is de lichtinval in de verschillende appartementen optimaal en kunt u er van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van de zon op uw terras. Bovendien voldoen alle appartementen van Chateau Du Pecheur aan de K90 normen, wat betekent dat dit project één van de meest energiezuinige projecten is. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portefeuille.