Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Les Jardins d’Azur: geniet van uw eigen stek aan de Côte d’Azur

In Les Jardins d'Azur leef je als god in Frankrijk. Dankzij een ideale locatie (op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven van Nice), een prachtig uitzicht over de vallei en de potentiële huurinkomsten is Les Jardins d'Azur de ideale combinatie tussen belegging en eigen genot!

Locatie: Buitenland

Budget: €200000

Gratis brochure vragen: http://project.twinpromotion.be/ljda-ttbenl/

God in Frankrijk

De Côte d’Azur is voor heel veel mensen de ideale uitvalsbasis om er te genieten van een deugddoende vakantie. Zo was de omgeving waar Les Jardins d’Azur zich bevindt de gedroomde vakantieplek van Picasso, Matisse en James Bond.

Ideale ligging

Les Jardins d’Azur is gelegen op enkele minuten wandelen van het zeer typische stadje St-Paul de Vence en op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven van Nice. Je komt er terecht in een echt paradijs.

Als tweede verblijf of als belegging

Wanneer je ervoor kiest om te investeren in één van de appartementen van dit project, dan kan je ervoor kiezen om het appartement te gebruiken als tweede verblijf of als belegging. Wanneer je ervoor kiest om het appartement te gebruiken als tweede verblijf, dan kan de btw recupereren en blijven de huurinkomsten onbelast. Ook kan een koppel met 2 kinderen tot 400.000 euro schenken zonder hierop extra schenkingsrechten te hoeven betalen.

Wanneer je ervoor kiest om het appartement te gebruiken als belegging, dan kan je gebruik maken van de all-in verhuur en de uitstekende beheerservice van Holiday Suites. Ook recupereer je de volledige btw en blijven de huurinkomsten in de meeste gevallen gewoon onbelast.