Clicky

Businessflats op toplocatie in Brussel

Brusello, bestaande uit beleggingsappartementen op 500m van de Grote Markt, is een buitenkans voor de investeerder op zoek naar een zorgeloze en renderende investering op lange termijn. Dankzij de toplocatie, de lage instapprijs en de professionele verhuurservice zorgt deze investering gegarandeerd voor een hoog rendement.

Locatie: België: binnenland

Budget: €99500

Gratis brochure vragen: http://www.businessflatkopen.be/

Waarom investeren in vastgoed?

Eigenlijk is deze vraag ietwat overbodig. De laatste maanden/jaren hebben de verschillende grote banken in ons land de rente op de traditionele spaarboekjes verlaagd tot een absoluut historisch dieptepunt. We kunnen eigenlijk stellen dat ons spaargeld weinig tot niks meer opbrengt. Daarom gaan heel wat mensen op zoek naar een alternatief, en komen ze vaak uit bij oplossingen die helemaal niet betrouwbaar of rendabel zijn. In tegenstelling tot die alternatieven is investeren in vastgoed dat wel.

Topproject in het centrum van Brussel

De businessflats van Brusello zijn de ideale gelegenheid om zonder zorgen op een veilige manier te investeren in een project waar een hoog rendement uit te halen valt. Het project ligt op ongeveer 500 meter van de prachtige, historische Grote Markt van Brussel. Uit studies is gebleken dat de vraag naar dergelijke appartementen groter zal zijn dan het actuele aanbod van dergelijke duurzame en energiezuinige appartementen met een hoogwaardige afwerking.

Profiteer van de voordelen van BBF

BBF is een verhuurdienst die sinds 1992 gespecialiseerd is in de verhuur van appartementen. Op het vlak van residentiële verhuur is BBF met meer dan 1.500 appartementen in Brussel vandaag marktleider. Als eigenaar profiteer je steevast van enkele aangename voordelen die BBF te bieden heeft. Zo neemt BBF de prospectie en de volledige administratie op zich en zorgen ze er ook voor dat alle huurgelden correct geïnd en doorgestort worden. Bovendien zorgt BBF ook voor 24/7 permanentie en staan ze in voor sociale controle.