Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Appartementen met zicht op jachthaven te Boulogne Sur Mer (FR)

Vakantieappartementen in Boulogne-Sur-Mer met zicht op de jachthaven. Elk appartement beschikt over één of twee slaapkamers, een open keuken, compleet afgewerkte badkamer, en een terras. Ideale ligging op boogscheut van Cap Blanc Nez.

Locatie: Buitenland

Budget: €102015

Gratis brochure vragen: http://project.twinpromotion.be/bsm-ttbenl/

Prachtige ligging

De vakantieappartementen van Holiday Suites Boulogne-sur-Mer hebben alles wat je van een vakantieappartement mag verwachten. Het unieke zicht op de haven en de wandelafstand van het historisch centrum van Boulogne-sur-Mer zijn twee grote troeven. Maar ook voor wie op zoek is naar rust zijn deze appartementen ideaal. De rustige en typische nabijgelegen dorpjes zoals Wissant en Wimereux spreken tot de verbeelding. Verder zijn plaatsen zoals Blanc-Nez en Cap Gris-Nez ideaal om er wandelingen te maken langs de kust of in het prachtige binnenland.

Doordachte indeling

Uiteraard is ook de indeling van de appartementen van groot belang. Alle appartementen zijn uitgerust met één of twee slaapkamers en een prachtig afgewerkte badkamer. Samen met de open keuken en het ruime terras geniet je er optimaal van je verblijf.

Ideaal als belegging, tweede verblijf of een combinatie van beide

Wie op zoek is naar een manier om zijn of haar spaargeld meer te laten opbrengen, dan is dit dé oplossing. Wanneer je investeert in een investering zoals deze, dan kies je voor de ideale combinatie van een veilige en betrouwbare belegging, heel wat plezier en genot en uiteraard een inkomen voor de rest van je leven, zonder dat je je er zorgen over hoeft te maken. Holiday Suites Boulogne-sur-Mer is dus een ideale investering maar kan ook gezien worden als een tweede verblijf of gewoon een combinatie van beide.