Clicky

Betaalbare toparchitectuur nabij De Panne

In Villa Stephanie vinden investeerders een tweede verblijf op een locatie waar nog echt meerwaarde is. Dankzij de ideale ligging vlakbij het strand en de winkelstraten, de luxe standaarduitrusting, de grote vraag naar verhuur in de regio en het meerwaarde potentieel kan u Villa Stephanie als een slimme vastgoedbelegging beschouwen.

Locatie: België: kust

Budget: €99995

Gratis brochure vragen: http://www.villa-stephanie.be/

Prachtige appartementen

De appartementen van dit project, dat volgens kenners “de investering van het jaar” genoemd wordt, zijn werkelijk uitzonderlijk mooi. Als investeerder kun je kiezen uit een appartement met één of twee slaapkamers. Elk appartement heeft ook een open keuken, een prachtig afgewerkte badkamer en een zalig terras waar je heerlijk kunt vertoeven. De praktische indeling van de appartementen en uiteraard de luxueuze afwerking zorgen ervoor dat je in alle appartementen kunt genieten van optimaal comfort.

Gelegen in Bray-Dunes

Wie de omgeving van De Panne kent, zal ongetwijfeld ook de badstad van de toekomst kennen: Bray-Dunes. Op slechts 5 minuutjes rijden van De Panne ligt deze gezellige Franse stad, die ook wel eens de tegenhanger van De Panne genoemd wordt. Het enige verschil met De Panne is dat je in Bray-Dunes amper tot geen betonnen appartementsblokken aantreft, maar wel een prachtige, ongerepte natuur bestaand uit duinenlandschappen en uitgestrekte stranden.

Rendement op korte termijn

Door de grote en nog steeds toenemende vraag naar verhuur in de regio van Bray-Dunes is zowel het rendement op korte termijn als het meerwaardepotentieel verzekerd.