Clicky

Betaalbare en kwalitatief hoogstaande appartementen in Blankenberge

Bcity is een uniek woonproject in Blankenberge met zicht op het pittoreske Leopold III plein. Het beschikt over studio's en appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers die op maat kunnen afgewerkt worden. Het woonproject is gelegen in het centrum van Blankenberge, dichtbij de winkelstraten en het openbaar vervoer.

Locatie: België: kust

Budget: €177500

Gratis brochure vragen: http://chateauresidenties.be/bcity/

Vernieuwende architectuur

Wat meteen zal opvallen aan het Bcity project is het exclusieve design van het gebouw. De architect van het gebouw, Marc Corbiau, hield overal waar mogelijk rekening met de natuur en de omgeving van het gebouw. Bovendien geniet je vanuit je appartement van een prachtig panoramisch zicht op Blankenberge.

Luxe voor een prijsje

Alle appartementen van Bcity zijn zo ingedeeld dat je er als bewoner optimaal kunt genieten van het ongelofelijke panoramische zicht op Blankenberge. Ook de woonkamers zijn uitgerust met zeer ruime terrassen waar je heerlijk kunt vertoeven. Alle appartementen werden afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Als extraatje bevindt er zich op het dak van het gebouw een zwembad waar je helemaal kunt wegdromen tijdens een verfrissende duik op het dak van je appartement aan de kust.

Uitzonderlijke ligging

Naast het exclusieve design en unieke indeling van de appartementen is er ook nog de uitzonderlijke ligging van het gebouw aan het centrale Koning Leopold 3 plein en op wandelafstand van het station. Wanneer je buitenkomt bevind je je meteen in het centrum van Blankenberge op enkele meters van de verschillende winkelstraten, de zee met de aangename zeedijk en alle haltes van het openbaar vervoer.