Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Zorgeloos en betaalbaar beleggen in Duits vastgoed

De Duitse vastgoedmarkt is zeer populair bij investeerders uit verschillende Europese landen. De vastgoedprijzen zijn er stabiel gebleven in de jaren 70 en kent momenteel een ideaal moment om te investeren. Creahaus kan u hierbij volledig begeleiden.

Locatie: Buitenland

Budget: €49995

Gratis brochure vragen: http://www.creahaus.be/

Toegankelijk voor iedereen

Waarom zou je investeren in Duits vastgoed? Wel, er zijn verschillende redenen waarom investeren in Duits vastgoed tegenwoordig een goede investering is. In de jaren 70 maakte de vastgoedmarkt in België een enorme prijsstijging mee. Hierdoor zijn veel huizen en appartementen voor veel mensen onbetaalbaar geworden. Duitsland heeft die prijsstijging echter nooit meegemaakt, waardoor alle vastgoedprijzen ongeveer stabiel gebleven zijn en je er tegenwoordig dus een huis of een appartement voor een zeer schappelijke prijs kunt kopen.

Grote meerwaarde

Doordat de prijzen van de Duitse vastgoedmarkt zeer goed meevallen, is de Duitse vastgoedmarkt zeer populair bij investeerders uit verschillende Europese landen. Vooral het groot meerwaardepotentieel klinkt bij veel investeerders als muziek in de oren. De voorbije jaren stegen de vastgoedprijzen van Duitsland met 5% en voorspellingen leren ons dat deze trend zich de komende jaren zal doorzetten.

Zorgeloze investering

Vaak gebeurt het dat investeerders problemen met huurders die hun verplichtingen niet nakomen. Wel, dankzij Creahaus is dit verleden tijd. Per project zoekt Creahaus spelers, vooral lokale, die een betrouwbare en vooral onberispelijke reputatie hebben waarop alle verhuurders en investeerders kunnen vertrouwen.