Clicky

Beleg in een Ibis hotelkamer aan de kust

Beleggen in een Ibis hotelkamer aan de kust staat synoniem voor een zorgeloze investering mét garantie op rendement. Grijp uw kans en word mede-eigenaar van een hotel!

Locatie: België: kust

Budget: €10000

Gratis brochure vragen: http://www.ihotelvastgoed.be/janff/

Investeren in vastgoed is dé oplossing

De meeste banken hebben de rente van de spaarboekjes de voorbije jaren verlaagd tot een absoluut historisch laagtepunt. Daarom gaan veel mensen op zoek naar een manier waarop hun spaargeld toch nog geld kan opbrengen. Al vlug komen ze bij wat eigenlijk de ideale investering is: vastgoed. Tegenwoordig zijn er tal van vastgoedprojecten waardoor je spaargeld opnieuw de rente kan halen die het eigenlijk zou moeten halen.

Dé investering van 2016

Een mooi voorbeeld van zo’n vastgoedproject is dit uniek project in Nieuwpoort. Deze zeker investering geeft je niet alleen garantie op rendement, maar brengt ook nog heel wat andere voordelen met zich mee. Zo geniet je van continue opbrengsten waarbij de winstdeelname op ongeveer 90% geschat wordt. Ook wordt je notarieel eigenaar van je hotelkamer en wordt je mede-eigenaar van het hotel.

Uitstekende ligging

Het project is gelegen in Nieuwpoort, één van de drukste badsteden aan de Belgische kust. Toch zijn er amper hotels in Nieuwpoort, waardoor de bezettingsgraad van je hotelkamer zeer hoog zal zijn. Ondanks het feit dat je hotelkamer vaak tot altijd bezet zal zijn, hoef je geen rekening te houden met iets. Al deze troeven maken van deze investering een zeer unieke mogelijkheid.